14
ноябрь
2022
Бракераж комиссиясы/Бракеражная комиссия
14.11.2022 ж. мектеп асханасының бракераж комиссиясы жоспарлы бақылау және тексеру барысында №2 ЖББОМ КММ-де тамақтануды ұйымдастыру үшін арнайы: ас блогы және азық-түлік қоймсалары бар екендігін анықтады.
Ас блогы жұмыс күйінде қажетті технологиялық және тоңазытқыш жабдықтармен жабдықталған. 2022 жылдың қыркүйегінде пісіру үшін пеш сатып алынды.
Сондай-ақ, бракераж комиссиясы сатып алынатын өнімдердің сапа сертификаттарын қарады. Сәйкестік мәзірі қаралды. Түскі асқа салу кезеңіне қатысты (бракераж, коллараж, норма).
14.11.2022г в ходе планового контроля и проверки бракеражной комиссией школьной столовой было установлено, что для организации питания в КГУ СОШ №2 имеются функциональные помещения: пищеблок и склад продуктов питания.
Пищеблок оборудован необходимым технологическим и холодильным оборудованием в рабочем состоянии. В сентябре 2022 года был приобретён духовой шкаф для производства выпечки.
А также бракеражной комиссией были просмотрены сертификаты качества закупаемых продуктов. Просмотрено меню на соответствие. Присутствовали на раскладки обеда (бракераж, коллараж, норма).
Ас блогы жұмыс күйінде қажетті технологиялық және тоңазытқыш жабдықтармен жабдықталған. 2022 жылдың қыркүйегінде пісіру үшін пеш сатып алынды.
Сондай-ақ, бракераж комиссиясы сатып алынатын өнімдердің сапа сертификаттарын қарады. Сәйкестік мәзірі қаралды. Түскі асқа салу кезеңіне қатысты (бракераж, коллараж, норма).
14.11.2022г в ходе планового контроля и проверки бракеражной комиссией школьной столовой было установлено, что для организации питания в КГУ СОШ №2 имеются функциональные помещения: пищеблок и склад продуктов питания.
Пищеблок оборудован необходимым технологическим и холодильным оборудованием в рабочем состоянии. В сентябре 2022 года был приобретён духовой шкаф для производства выпечки.
А также бракеражной комиссией были просмотрены сертификаты качества закупаемых продуктов. Просмотрено меню на соответствие. Присутствовали на раскладки обеда (бракераж, коллараж, норма).